Ronaldo hakt knoop door: 'Ik heb een definitieve beslissing genomen'

Ronaldo hakt knoop door: 'Ik heb een definitieve beslissing genomen'

17-06-2017 08:15
5

Ook de collega's bij het Portugese elftal zijn op de hoogte van de vertrekwens van Cristiano Ronaldo. De aanvaller van Real Madrid stuurt naar verluidt aan op een vertrek vanwege de berichten over vermeende belastingfraude, die sinds deze week de Spaanse headlines domineren. Marca denkt te weten wat Ronaldo precies heeft gezegd.

"Ik ga Real Madrid verlaten. Ik heb een definitieve beslissing genomen. Er is geen weg meer terug", zo wordt Ronaldo geciteerd door de Spaanse krant. Zijn ploeggenoten bij het nationale elftal reageerden naar verluidt verbaasd op het grote nieuws. De 32-jarige aanvaller ziet geen weg meer terug nu hij openlijk beschuldigd wordt van belastingontduiking. Ronaldo zelf ontkent in alle toonaarden, maar neemt toch harde maatregelen.

Real Madrid hoopt de situatie nog te kunnen beïnvloeden en een vertrek van de superster te voorkomen. Ronaldo is zich momenteel met Portugal aan het voorbereiden op de Confederations Cup. De club hoopt dat de Portugees geen interviews gaat geven, in de hoop dat de situatie bekoelt. Na het toernooi gaat Real met Ronaldo om de tafel om alles op een rijtje te zetten.

Ondertussen wordt Ronaldo in verband gebracht met een miljoenentransfer. Marca weet echter dat Real nog geen bod voor hem heeft ontvangen. Manchester United en Paris-Saint Germain worden genoemd als mogelijke bestemmingen.