Hazard lijkt gewoon te blijven: Chelsea is als familie voor mij

Hazard lijkt gewoon te blijven: "Chelsea is als familie voor mij"

16-06-2017 17:30
2

Eden Hazard kan terugkijken op een schitterend seizoen bij Chelsea. De Rode Duivel pakte de landstitel met The Blues en werd verkozen tot ‘Speler van het seizoen’ bij zijn club. Volgens de middenvelder smaakt dat naar meer.

"Hopelijk hebben we volgend jaar nog eens zo’n seizoen als dit jaar. We winnen de titel en ik word gekroond tot 'Speler van het jaar'. Het spreekt voor zich dat de Premier League winnen het allerbelangrijkste is. Maar de individuele prijzen zijn een mooie bonus", klinkt het bij Talksport.

De Rode Duivel die volop herstelt van een enkelbreuk werd de laatste maanden dikwijls gelinkt aan een transfer naar Real Madrid. Maar Hazard lijkt dus toch gewoon in Londen te blijven. "Ik houd van deze club. Chelsea is als familie voor mij. Ik heb hier enorm veel vrienden, iedereen praat hier met elkaar. Ik ben hier nu al vijf jaar en ben nog steeds gelukkig. Ik speel bij een van de beste clubs ter wereld. Ik ben zo blij en vereerd voor een zo een groot team te mogen spelen", besluit Hazard.