'Belgische club mengt zich in Europese strijd om Amerikaans goudklompje'

'Belgische club mengt zich in Europese strijd om Amerikaans goudklompje'

16-06-2017 16:12

De Amerikaanse editie van Metro meldt de halve Europese top zich stort op het twintigjarige talent Erik Palmer-Brown. Ook een Belgische club hoopt een slag te slaan door de jonge Amerikaan in te lijven.

Palmer-Brown staat onder contract bij Sporting Kansas City en wordt gezien als een van de grootste talenten in de Verenigde Staten. De verdediger heeft tijdens het WK Onder 20 de aandacht getrokken van enkele Europese grootmachten, zo meldt het Amerikaanse medium. Favoriet op de handtekening is Ajax, maar ook PSV, Paris Saint-Germain, Chelsea, FC Porto en Real Betis overwegen werk te maken van de komst van de twintigjarige Palmer-Brown. Daarnaast werpt ook een ploeg uit ons land zich in de strijd.

Om welke Belgische club het gaat, is niet bekend, maar een anonieme bron bevestigt dat er wel degelijk interesse is. Metro meldt verder dat Chelsea, als het erin slaagt de verdediger te halen, hem wil verhuren aan Vitesse. Manchester City overweegt eenzelfde constructie met NAC Breda. Voor het einde van de maand moet het talent, dat als huurling al ervaring opdeed in het tweede elftal van FC Porto, een nieuwe club gevonden hebben.