Oudstrijder van Man U heeft grote twijfels bij Rode Duivel

Oudstrijder van Man U heeft grote twijfels bij Rode Duivel

Gepubliceerd: vrijdag 16 juni 2017 om 09:01vr 16-06-2017 om 09:01

Als het aan voormalig Manchester United-assistent René Meulensteen ligt, geven The Red Devils de voorkeur aan Alvaro Morata boven Romelu Lukaku. Volgens de Nederlander moet de spits van Real Madrid ten koste van alles worden vastgelegd.

"Natuurlijk kent Lukaku de Premier League en speelt hij al vele jaren in deze competitie", steekt Meulensteen van wal in gesprek met 888Sport. "Hij heeft veel kracht, maar ik vraag mij af of hij het dna heeft dat we graag bij Manchester United zien." Beduidend minder twijfels heeft hij bij Morata, die hard op weg lijkt naar een overgang naar Manchester United.

"Morata is een goede spits, maar hij bevindt zich in een verkeerde situatie. Hij bevalt mij evenwel. Hij is beweeglijk, snel en creëert kansen", aldus Meulensteen, jarenlang de rechterhand van Sir Alex Ferguson. "Hetzelfde kan gezegd worden van Andrea Belotti. Maar ik zou voor Morata kiezen. We hebben hem niet veel gezien, maar het is niet makkelijk om je bij Real in het team te spelen."

Slechts één aanvaller kan Meulensteen aan het twijfelen brengen: Kylian Mbappé, het wonderkind van AS Monaco. "Dat zou briljant zijn, maar ik weet niet hoe oprecht de interesse is. Maar als ze hem halen hebben ze snelheid en een garantie op scoringskansen. Hij kan de boel wakker schudden voorin bij United. Hij heeft ongelooflijk veel potentie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws