'Toptransfer in de maak: Verratti zegt ja en wil weg bij PSG'

'Toptransfer in de maak: Verratti zegt ja en wil weg bij PSG'

16-06-2017 08:57
1

Een toptransfer van Marco Verratti van Paris Saint-Germain naar FC Barcelona hangt in de lucht. De 24-jarige Italiaan heeft 'ja' gezegd tegen een overstap naar Camp Nou.

Met dat nieuws pakt Sport vrijdag uit. Verratti werd eerder deze week in het gezelschap gezien van FC Barcelona-directeur Javier Bordas tijdens een vakantie op Ibiza. De middenvelder en zijn zaakwaarnemer vertelden dat zij druk zullen uitoefenen op PSG om in te stemmen met een transfer. Eerder sprak Verratti al de intentie uit om deze zomer te vertrekken uit Parijs.

PSG lijkt echter niet happig om mee te werken aan een vertrek van Verratti, die nog een contract heeft tot medio 2021. De Fransen willen zo'n honderd miljoen euro ontvangen voor de spelmaker. Barça gaat op korte termijn een officieel bod uitbrengen, claimt het doorgaans goed ingevoerde Sport.

Verratti moet het middenveld van de Spaanse grootmacht van een kwaliteitsimpuls voorzien. Barcelona moest dit seizoen toezien hoe aartsrivaal Real Madrid met de landstitel en de Champions League aan de haal ging.