'AC Milan wanhopig na nieuws Donnarumma, makelaar is onderhandelingen beu'

'AC Milan wanhopig na nieuws Donnarumma, makelaar is onderhandelingen beu'

15-06-2017 21:32

In Italië is het besluit van Gianluigi Donnarumma om zijn contract bij AC Milan niet te verlengen als een bom ingeslagen. De reden van het klappen van de onderhandelingen ligt volgens Sportitalia bij zaakwaarnemer Mino Raiola.

Die zou furieus zijn geworden over een telefoontje dat technisch directeur Massimiliano Mirabelli woensdag pleegde met de vader van Donnarumma. Mirabelli was zo gefrustreerd over het feit dat hij weinig tot niets van het Donnarumma-kamp hoorde na het doen van de aanbieding, dat hij de vader van de achttienjarige doelman belde en een beroep deed op het gebruiken van gezond verstand in deze situatie.

Raiola vond dat de club tussen hem en zijn cliënt probeerde te komen en dreigde meteen de stekker uit de onderhandelingen te trekken. Algemeen directeur Marco Fassone zou Raiola vervolgens nog zover hebben gekregen om donderdag aan tafel te schuiven. Mirabelli mocht niet bij dat gesprek aanwezig zijn. De ontmoeting duurde uiteindelijk uitzonderlijk kort, want Raiola liet meteen weten dat Donnarumma niet ging verlengen. Het contract van de achttienjarige doelman loopt over één jaar af en een snelle transfer lijkt aanstaande. Real Madrid zou al een enorm jaarsalaris hebben geboden.