'Perisic op zucht van toptransfer, Club Brugge vangt nog geld'

  'Perisic op zucht van toptransfer, Club Brugge vangt nog geld'

  donderdag 15 juni 2017 om 08:45

  Manchester United lijkt op korte termijn de tweede grote zomeraankoop te kunnen begroeten. Ivan Perisic twijfelt er niet aan dat hij komend seizoen actief is op Old Trafford, melden bronnen dicht bij de speler aan Manchester Evening News.

  Manchester United steggelt nog over een afkoopsom met Internazionale, maar een akkoord is niet ver weg meer. Om aan de Financial Fair Play-regels te voldoen moet Inter voor het einde van de maand zo'n dertig miljoen euro boeren. Dat lijkt een transfer van Perisic te versnellen.

  De 28-jarige vleugelspeler heeft zelf zijn zinnen gezet op een overgang naar de Premier League, nadat hij eerder in Frankrijk, België, Duitsland en Italië speelde. Mourinho ziet in hem een ideale speler om het spel van United in de omschakeling en op de counter te verbeteren. Daarnaast is Perisic comfortabel met de bal aan de voet en heeft hij een goede voorzet.

  De Kroaat moet na Victor Lindelöf de tweede grote aanwinst van United worden. De Zweedse verdediger kwam voor 35 miljoen over aan Benfica. Perisic moet naar verluidt meer dan 55 miljoen kosten. Club Brugge krijgt als opleidende club nog 550.000 euro.

  Plaats een reactie

  Bekijk het laatste nieuws

  'Perisic op zucht van toptransfer, Club Brugge vangt nog geld'