'Club Brugge mag opnieuw hopen op monstertransfer'

  'Club Brugge mag opnieuw hopen op monstertransfer'

  donderdag 15 juni 2017 om 08:30

  Mag Club Brugge binnenkort een dikke cheque in ontvangst nemen? Dat is goed mogelijk, want José Izquierdo lijkt nu echt op weg naar de uitgang. Zeker sinds zijn eerste interland is de strijd losgebarsten, zo beweert zijn manager.

  Bij zijn debuut tegen Kameroen scoorde Izquierdo meteen, dat heeft heel de wereld gezien. "Clubs uit de Serie A, de Bundesliga en de Premier League volgen hem intensief. Sinds zijn doelpunt zijn er al heel wat Engelse clubs bijgekomen. Het gevecht om José is daar losgebarsten", aldus Norman Capuozzo in Het Laatste Nieuws.

  Capuozzo ziet er ook op toe dat Izquierdo voor zoveel mogelijk geld van de hand wordt gedaan. "We mikken nog altijd op 20 miljoen. Een correcte prijs, zeker nu José zich bewijst als international. We zien dan met de onderhandelingen wel op hoeveel we juist uitkomen. Ik zie hem ten laatste 15 juli vertrekken."

  Plaats een reactie

  donderdag 15 juni 2017 om 08:46
  Laat ons hopen hè dat hij in een mooie competitie terecht komt en zich daar kan bewijzen. Joske is een toffe mens en een mooie voetballer, hij verdient dat wel. En mooi meegenomen dat Club er een mooie cent aan verdiend.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  'Club Brugge mag opnieuw hopen op monstertransfer'