'KV Mechelen hoopt donderdag oude/nieuwe aanvaller voor te stellen'

'KV Mechelen hoopt donderdag oude/nieuwe aanvaller voor te stellen'

21-06-2017 10:20
3

Nicklas Pedersen heeft KV Oostende nog niet veel plezier bezorgd. De Deense spits heeft veel in de lappenmand gelegen en past ook niet echt in het systeem van coach Yves Vanderhaeghe. Hij zou echter wel in België kunnen blijven.

Het Laatste Nieuws onthult namelijk dat KV Mechelen hem graag wil binnenhalen, er is al een verkennend gesprek geweest tussen de partijen. Naar KV Oostende hoeft Malinwa niet meer te kijken, want het contract van de 29-jarige aanvaller loopt deze zomer af. De weg ligt daarom open voor zijn ex-club.

Pedersen beleefde een heel mooie periode in Mechelen, in het seizoen 2012-2013 maakte hij daar namelijk nog twaalf doelpunten. Daarna vertrok hij naar AA Gent en later naar Oostende, maar geen van die avonturen was echt een groot succes. Bij zijn oude club zou hij zijn kwakkelende carrière opnieuw kunnen lanceren.

Update 16/06 om 10:05u: Volgens Gazet van Antwerpen is Pedersen bijna terug een speler van KV Mechelen. De aanvaller verdiende de afgelopen tijd goed zijn brood bij KV Oostende, maar lijkt bereid om in te leveren om terug voor Malinwa te spelen. 

Update 19/06 om 10:20u: Woensdag wordt Pedersen op KV Mechelen verwacht voor de laatste punten en komma's. Volgens Het Laatste Nieuws is het de bedoeling dat hij donderdag zijn medische keuring ondergaat. Daarna kan hij zijn contract tekenen bij Malinwa. Pedersen moet de opvolger van Nicolas Verdier worden. De Fransman staat op het punt KV Mechelen te verlaten.