Nieuwe driftkikker bij Club? Meer beheersing bij Leko zou op zijn plaats zijn

  Nieuwe driftkikker bij Club? "Meer beheersing bij Leko zou op zijn plaats zijn"

  woensdag 14 juni 2017 om 23:48

  Michel Preud'homme kreeg bij Club Brugge nogal eens kritiek om zijn buitensporig gedrag langs de lijn. Met Ivan Leko zou dat 'probleem' opgelost moeten zijn, al lijkt de Kroaat ook een opvliegend karakter te hebben.

  Volgens Jacques Sys van Sport/Voetbalmagazine zal het de komende maanden ook gaan stuiven langs de lijn van Club Brugge. "Qua temperament past Leko zeker bij Club Brugge. Soms wil hij wel eens op een overdreven manier in de clinch gaan met scheidsrechters en zou wat meer beheersing op zijn plaats zijn, maar in de Belgische competitie staat hij wat dat betreft niet alleen."

  De redacteur gelooft wel in het voetbal van Leko, die vooral aanvallend spel verkiest. "Hij wil niet afwachten maar opereren met een blok van tien spelers, aanvallen met zes, verdedigen met tien. Nu moet Ivan Leko het bij Club Brugge nog allemaal omzetten. En tonen dat hij voor een trainersjob aan de top voldoende bagage heeft", klinkt het.

  Plaats een reactie

  Hhti +765
  donderdag 15 juni 2017 om 13:16
  Allez, als je dus trainer wordt bij FCb dan wordt je een driftkikker!! Hopelijk krijgt deze reporter ook een beetje meer persoonlijkheid ipv dergelijke artikels te schrijven!!
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Nieuwe driftkikker bij Club? "Meer beheersing bij Leko zou op zijn plaats zijn"