Foto: Zulte Waregem

Dolblije De Pauw reageert op terugkeer naar België: Plezier op het veld beleven

Dolblije De Pauw reageert op terugkeer naar België: "Plezier op het veld beleven"

14-06-2017 17:09

Zulte Waregem heeft met Nill De Pauw een nieuwe transfer beet. De flankspeler keert na twee seizoenen terug naar de Belgische velden. Hij zette zijn handtekening onder een driejarig contract. De Pauw kon zijn blijdschap niet verbergen bij de voorstelling.

"Dit voelt als terugkomen in het vertrouwde nest. Na twee moeilijke seizoenen met weinig speelminuten ben ik enorm gelukkig om voor deze ambitieuze club te kunnen spelen", klinkt het op de officiële website van Zulte Waregem.

"Toch hou ik goeie herinneringen over aan mijn tijd in Frankrijk, Guingamp is een mooie club met fantastische supporters en ik heb er ook veel opgestoken. Ik heb geen spijt van mijn keuze", zegt hij.

Een terugkeer van De Pauw leek al langer te gaan gebeuren, maar het was toch even wachten. "De interesse was er al in januari, toen al gaf Zulte Waregem - en Francky Dury in het bijzonder - mij het gevoel dat ze mij echt wilden. Ik wil vooral voetballen, speelminuten maken en plezier beleven op het veld. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er hopelijk een superseizoen van te maken met Europees voetbal én de strijd om Play-Off 1", besluit hij.