OFFICIEEL: Target van Anderlecht blijft in de Premier League

OFFICIEEL: Target van Anderlecht blijft in de Premier League

04-07-2017 15:50
2

Lukasz Teodorczyk is nog niet weg bij Anderlecht, maar toch wordt er kennelijk al naar een vervanger gezocht. Volgens Ajansspor zou dat wel eens Tammy Abraham kunnen worden. Die spits van Chelsea maakte dit seizoen grote sier bij Bristol City.

Abraham is eigendom van Chelsea, maar daar heeft de 21-jarige Engelsman nog maar twee wedstrijden meegedaan. Bij Bristol City in The Championship ging het een pak beter met hem. In 41 wedstrijden scoorde hij liefst 23 doelpunten, zo kon hij die club redden van de degradatie. Nu gaat Abraham voor een stapje hoger.

De 1.90m lange spits zou vijf miljoen euro moeten kosten, maar er zijn wel meerdere clubs in hem geïnteresseerd. Naast Anderlecht wordt het ook gesproken over Inter, Galatasaray, Arsenal en zelfs Bayern München. Geen van die ploegen is echter al tot een concreet bod gekomen, waardoor Anderlecht nog steeds kans maakt.

Update 21-06, 10:30 uur: Tammy Abraham komt niet naar Anderlecht. Volgens de BBC trekt de jonge aanvaller naar Swansea City. Chelsea verhuurt het talent voor één seizoen aan Swansea. Het is de bedoeling dat hij in de loop van woensdag officieel wordt voorgesteld. 

Update 4-07, 15:50 uur: Zoals verwacht trekt Abraham naar Swansea City. De aanvaller verlengde wel eerst zijn contract bij Chelsea voor vijf seizoenen. Na Erwin Mulder is Abraham de tweede aanwinst van Swansea deze zomer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie