Anderlecht kan piste laten vallen: Een terugkeer is niet voor morgen

Anderlecht kan piste laten vallen: "Een terugkeer is niet voor morgen"

14-06-2017 11:00
2

Anderlecht heeft met Sven Kums al een belangrijke versterking gehaald op het middenveld, hij moet de vervanger van Youri Tielemans worden. Paars-wit heeft wel nog een ander probleem als Leander Dendoncker vertrekt, maar volgens Het Nieuwsblad blijft het daarvoor Vadis Odjidja volgen.

Als Dendoncker vertrekt is Odjidja een piste die Anderlecht volgt, zo weet de krant. Het is daar echter lang niet alleen is. Zo zou Besnik Hasi, zijn ex-coach bij Legia Warschau, hem nu naar Olympiakos willen halen. Verder wordt er ook gepraat over clubs uit Duitsland en Turkije. Voorlopig verkiest Odjidja die avonturen boven een terugkeer naar België.

De vraag is echter wie de transferprijs op tafel zal leggen. Odjidja is 28 jaar en heeft nog maar één jaar contract, maar toch vragen de Polen nog vijf miljoen euro voor de drievoudige Rode Duivel. Een prijs die heel wat clubs zal doen twijfelen, maar als Anderlecht Dendoncker verkoopt is dat een prijs die het makkelijk kan betalen.

Update 11.00u: In Sport/Voetbalmagazine laat Vadis zich uit over Anderlecht. "Ze zitten nu toch goed met Sven Kums. Mijn prioriteit was de titel winnen met Legia en van de rest heb ik mij weinig aangetrokken. Als Anderlecht informeert of mij een voorstel doet, dan zal ik daar wel eens over nadenken. Maar een terugkeer naar België is niet voor meteen."