Leko geeft update over situatie Fran Brodic en mogelijke inkomende transfers

Leko geeft update over situatie Fran Brodic en mogelijke inkomende transfers

13-06-2017 23:55
2

Ivan Leko werd vorige week aangesteld als opvolger van Michel Preud’homme bij Club Brugge. De Kroaat is momenteel nog met vakantie in Griekanland, maar had toch even tijd voor een interview met de Kroatische pers. Daarin gaf hij een update over de situatie van publiekslieveling Fran Brodic en over mogelijke inkomende transfers.

Brodic scoorde afgelopen seizoen aan de lopende band bij de beloften van Club, maar kreeg nooit een kans van Preud’homme in de hoofdmacht. Daar lijkt onder Leko weinig veranderin in te komen. "Brodic scoorde heel veel bij onze B-ploeg en klopt steeds harder op de deur van het eerste elftal. Maar er staan drie andere spelers voor hem in de pikorde", verklaarde Leko tegenover tportal.hr.

Afgelopen week waren er geruchten over eventuele interesse van Club Brugge in Ivan Sunjic, een landgenoot van Leko. "Daar kan ik momenteel weinig over kwijt. Enkel dat het bestuur van Club al voor mijn komst bezig was met dossier van Sunjic", besloot de nieuwe trainer van Blauw-Zwart.

Lees ook: Ivan Leko kondigt vertrek aan van twee sterkhouders: "Onze belangrijkste spelers"