Vadis sluit terugkeer naar België niet uit: Dan zal ik daar eens over nadenken

Vadis sluit terugkeer naar België niet uit: "Dan zal ik daar eens over nadenken"

13-06-2017 23:40

Vadis Odjidja Ofoe maakt afgelopen zomer de overstap naar de Poolse competitie bij topclub Legia Warschau. Een transfer die uitstekend uitdraaide voor de Belg. In zijn eerste seizoen mocht hij meteen de landstitel vieren en bovendien werd uit verkozen tot beste speler in Polen. Daardoor kan rekenen op een pak belangstelling, van onder meer RSC Anderlecht en AA Gent.

Aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League denkt hij voorlopig echter niet. "Anderlecht zit nu toch goed met Sven Kums. Mijn prioriteit was de titel winnen met Legia. Van de rest heb ik me weinig aangetrokken", verklaarde Vadis tijdens een interview met Sport/Voetbalmagazine. "Als Anderlecht informeert of mij een voorstel doet, zal ik daar wel eens over nadenken. Maar een terugkeer naar België is niet voor meteen."

Vadis is opgegroeid in Gent, maar doorliep de jeugdploegen bij Anderlecht en maakte nadien carrière bij Club Brugge. "Met de drie clubs heb ik een band. Ik ben in Gent opgegroeid. Als ik een dag vrij heb keer ik met plezier terug naar daar. Anderlecht is dan weer de club die mij heeft opgeleid en daarvoor zal ik hen eeuwig dankbaar zijn. Bij Club ging mijn profcarrière van start. Ik kan dus niet kiezen tussen die drie ploegen."