Groot, groter, Royal Antwerp FC: 50.000 zitjes is makkelijk mogelijk voor ons

Groot, groter, Royal Antwerp FC: "50.000 zitjes is makkelijk mogelijk voor ons"

13-06-2017 17:43
2

Royal Antwerp FC gaf dinsdag een persconferentie. Tijdens de persconferentie sprak de club zijn ambities uit. Die zijn heel groot. Ook op het vlak van een nieuw stadion. 

De Bosuil is al jaren een begrip, maar als het van Paul Gheysens afhangt, behoort de voetbaltempel in zijn huidige staat binnenkort tot het verleden. De sterke man van Antwerp en de grote baas van bouwbedrijf Ghelamco denkt heel groot."Het huidige stadion is veel te klein. Op termijn moet zo’n club veel meer plaatsen hebben. Een stadioncapaciteit van 50.000 zitjes is makkelijk mogelijk voor deze club", noteerde Het Nieuwsblad uit zijn mond.

"Maar je moet in de eerste plaats natuurlijk goed spelen, want wat ga je anders doen? Je kan moeilijk uitbreiden als het slecht gaat, alles moet betaald worden, het project moet zichzelf kunnen dragen. En dat kan pas als je op een goeie positie staat. Dat lukt natuurlijk niet meteen, maar hoe sneller, hoe liever: we hebben een uitgebreid stappenplan. Met de knowhow van Luciano zouden we over twee of drie jaar moeten staan waar we willen staan."

Lees ookOFFICIEEL: D'Onofrio keert bij Antwerp terug in het Belgische voetbal