Goed nieuws voor Anderlecht: 'Tweede club meldt zich voor Trezeguet'

Goed nieuws voor Anderlecht: 'Tweede club meldt zich voor Trezeguet'

14-06-2017 11:45
3

Mahmoud Hassan, bijgenaamd Trezeguet, deed het dit seizoen niet onaardig bij Moeskroen. Toch vindt Anderlecht-coach René Weiler hem geen materiaal voor paars-wit. Nu komt er een opmerkelijke oplossing uit de bus.

Anderlecht haalde Trezeguet voor een dikke twee miljoen euro weg uit Egypte, en nu zou hij wel eens terug naar afzender kunnen gaan. De 22-jarige flankspeler zou kunnen vertrekken naar Al-Ahly, waar hij zijn grootste successen tot nu toe heeft behaald. Sportief directeur Sayed Abdel-Hafiz vertelt bij Ahram dat hij Trezeguet zeker en vast als een optie ziet.

"Ik sprak met hem bij de nationale ploeg. We respecteren zijn verlangen om in Europa aan de slag te blijven, maar als hij geen nieuwe club vindt zullen we zien wat kunnen doen. De kans bestaat zeker dat we hem terughalen op huurbasis", onthult hij. Bij Anderlecht heeft de Egyptenaar nog een contract tot de zomer van 2020.

Update 14/06 om 11:45u: De kans is groot dat Anderlecht een oplossing vindt voor Trezeguet. De Egyptenaar is één van de veertien spelers, die weg mogen bij Anderlecht. Naast Al-Ahly denkt ook Galatasaray aan Trezeguet. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Anderlecht betaalde in totaal zo'n vier miljoen (huursom + transfersom + loon) euro voor de speler en hoopt daarvan zoveel mogelijk te recupereren.