ZALIG! Herboren Vanden Borre schittert als weleer naast Batshuayi in galawedstrijd

ZALIG! Herboren Vanden Borre schittert als weleer naast Batshuayi in galawedstrijd

12-06-2017 23:55
1

Anthony Vanden Borre liet zich zondag in een galawedstrijd weer van zijn beste kant zien. Na een woelige periode in Congo voelde de voormalige Rode Duivel zich duidelijk in zijn sas op het voetbalplein en vermaakte hij het publiek zoals alleen hij dat kan.

Twee elftallen van Belgische voetballers met buitenlandse roots namen het zondag in het Stade de Bielmont elkaar op in een galawedstrijd. De thuisploeg bestond uit voetballers die opgroeiden in Verviers, bij de bezoekers kregen we een volledige Brusselse selectie te zien. Met onder meer Michy Batshuayi, Dieumerci Ndongala en Ilombe Mboyo kon de galawedstrijd uitpakken met enkele kleppers.

De opmerkelijkste speler op het veld was ongetwijfeld Anthony Vanden Borre. De rechtsachter, die zich na een woelige periode in Congo terug in België vertoeft, pakte uit met enkele flitsen van weleer. Ook zijn handelsmerk, met de twee voeten op de bal gaan staan, mocht niet ontbreken. De wedstrijd werd wel even overschaduwd door een vechtpartij op de tribune. Maar onder meer door de hulp van Rode Duivel Batshuayi kon het brandje al snel geblust worden.

Enkele hoogtepunten van de wedstrijd: