OFFICIEEL: AC Milan presenteert vierde versterking: 38 miljoen voor aanvaller

OFFICIEEL: AC Milan presenteert vierde versterking: 38 miljoen voor aanvaller

12-06-2017 21:20

AC Milan heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt. De Rossoneri hebben met André Silva, die overkomt van FC Porto, alweer de vierde zomerse versterking binnengehaald.

Silva is al in Milaan gearriveerd om daar een medische keuring te ondergaan, zo heeft de club maandagmiddag via Twitter onthuld. Wanneer de 21-jarige spits deze doorstaat, ondertekent hij een contract dat hem tot medio 2022 in San Siro houdt. AC Milan heeft volgens verschillende bronnen 38 miljoen euro over voor Silva, die het afgelopen seizoen goed was voor zestien competitietreffers.

Het contracteren van Silva is voor de Milanezen alweer het vierde wapenfeit op de transfermarkt. Eerder al kwamen Franck Kessié (Atalanta Bergamo), Mateo Mussachio (Villarreal) en Ricardo Rodríguez (VfL Wolfsburg) naar de modestad. Naar verluidt worden ook Baldé Keita (Lazio), Lucas Biglia (Lazio) en Andrea Conti (Atalanta Bergamo) nauwlettend in de gaten gehouden door de Rossoneri. Milan werd de laatste tijd ook gelinkt aan Chelsea-spits Diego Costa, maar die transfer lijkt van de baan nu de overstap van Silva afgerond is.

Update 21.20: AC Milan heeft de komst van André Silva bevestigd. De Portugese spits komt over van FC Porto en tekent in Milan een contract tot 30 juni 2022. Silva is de vierde zomerversterking van Milan.