Tottenham-sensatie blijft nog wel even: Ben niet bezig met transfer

Tottenham-sensatie blijft nog wel even: "Ben niet bezig met transfer"

12-06-2017 10:04

Dele Alli is na zijn succesvolle seizoen bij Tottenham Hotspur niet bezig met een transfer. De jonge middenvelder heeft het naar zijn zin bij Tottenham, maar wordt continu in verband gebracht met een transfer. 

"Het is niet echt iets waar ik veel over nadenk", zo reageert Alli op de situatie over het maken van een eventuele transfer. "Ik sta onder contract bij Tottenham en ik heb het er naar mijn zin. Niemand weet waar ik ga eindigen. Ik weet zeker dat als er iets gebeurt, het op een moment gebeurt dat ik me er goed bij voel. Ik kijk er alleen maar naar uit", zo laat Alli weten aan The Evening Standard.

Alli werd afgelopen seizoen tweede met de Spurs in de Premier League. De Engelsman was een vaste waarde in het team van Mauricio Pochettino en maakte achttien doelpunten in 37 wedstrijden. Alli is bezig aan zijn tweede seizoen bij Tottenham, nadat hij in de zomer van 2015 overkwam van MK Dons. De 21-jarige middenvelder werd dit seizoen uitgeroepen tot grootste talent van de Premier League.