Dury brengt duidelijkheid over geflopte winteraankoop: Zoeken een oplossing

Dury brengt duidelijkheid over geflopte winteraankoop: "Zoeken een oplossing"

16-06-2017 22:50

De kans bestaat dat Robert Mühren al na een halfjaar vertrekt bij Zulte Waregem. De aanvaller verruilde AZ in januari voor Essevee, maar hij mag nu alweer verkassen.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het zou om een 'sportieve miscasting' gaan. Zulte hengelde de aanvaller voor een bedrag van rond de 250.000 euro binnen. De club hoopt een vergelijkbare transfersom te ontvangen voor Mühren, die bij Essevee nog een vierjarig contract heeft.

Mühren kwam namens Zulte twaalf keer in actie, veelal als invaller. De spits begon slechts vier keer in de basis. Bij zijn ex-club AZ kon hij tien keer scoren in achttien duels, maar bij Zulte Waregem kon hij amper overtuigen.

Update 11.32 uur: De entourage van Mühren reageert verbaasd op het nieuws dat hij zou moeten vertrekken bij Zulte Waregem. Naar eigen zeggen heeft de spits daar ook nog niets van gehoord. "De club weet ook niet waar het nieuws vandaan komt", klinkt het tegenover Voetbal International.

Update 16/06 22u50: Een vertrek van Mühren bij Zulte Waregem lijkt er dan toch aan te gaan komen. Hij zou helemaal niet in de plannen van Francky Dury passen, dat verklaarde de coach tegenover Het Laatste Nieuws. "Een 9,5 bestáát niet. We zoeken een oplossing", klonk het.