Hart wil vertrekken na nieuwe tik: Ik heb aanbiedingen nodig

Hart wil vertrekken na nieuwe tik: "Ik heb aanbiedingen nodig"

12-06-2017 07:52

Joe Hart tast nog altijd in het duister wat betreft zijn toekomst. De Engelse doelman werd afgelopen seizoen verhuurd aan Torino door Manchester City en keert komende zomer terug. De kans dat hij nu wél een kans krijgt, is klein. 

Na afloop van Schotland - Engeland (2-2) beantwoordde Hart vragen over zijn toekomst. "Ik zou je graag een eerlijk antwoord geven, maar er is momenteel niets wat ik je kan vertellen", zegt de sluitpost tegen Sky Sports. "Ik denk dat iedereen bezig is met de internationale verplichtingen."

Hart heeft een contract tot 2019 bij City. Zijn concurrent Claudio Bravo draaide een matig eerste jaar bij City. Vorige week maakte de club uit Manchester bekend dat Benfica-doelman Ederson voor veertig miljoen euro de selectie komt versterken. Die transfer verkleint het zicht op speelminuten komend seizoen aanzienlijk voor Hart.

"Ik heb aanbiedingen nodig, daarna kan ik alle opties langsgaan, als ik überhaupt kan kiezen. Ik wil op het hoogst mogelijke niveau spelen. Een carrière duurt niet heel lang, dus wil ik er alles uithalen. Ik weet niet precies welke transfersom City voor me vraagt. Ik weet zeker dat ze me niet voor een appel en een ei weg doen, er is genoeg respect tussen de club en mij."