'Truienaar twijfelt sterk aan verlengd verblijf na vertrek Ivan Leko'

'Truienaar twijfelt sterk aan verlengd verblijf na vertrek Ivan Leko'

11-06-2017 10:10

Igor Vetokele bereikte donderdag een akkoord bij Sint-Truiden over een verlengd verblijf in Limburg. Maar door het vertrek van coach Ivan Leko lijkt die overeenkomst plots niet meer zo zeker.

Vetokele kwam deze winter van Charlton op huurbasis naar Sint-Truiden en kon de clubleiding duidelijk bekoren. De Angolese Belg voelde zich ook in zijn sas in Limburg en bereikte een akkoord met de club om volgend seizoen definitief naar de kanaries te trekken. Maar het vertrek van coach Ivan Leko naar Club Brugge gooit nu mogelijk roet in het eten.

Normaliter ging Vetokele maandag zijn krabbel zetten onder een definitief contract bij STVV. Volgens Het Belang Van Limburg wil Vetokele eerst afwachten wie de nieuwe T1 wordt van Sint-Truiden en pas nadien een beslissing nemen. De twijfels zouden weleens goed nieuws kunnen zijn voor KV Mechelen. Malinwa toonde eerder al concrete interesse in Vetokele maar leek naast het net te vissen. Door de recente ontwikkelingen kan Mechelen dus opnieuw een poging wagen.