'Turkse kampioen is serieus en wil snel miljoenenbod doen op Rode Duivel'

'Turkse kampioen is serieus en wil snel miljoenenbod doen op Rode Duivel'

10-06-2017 19:56

Thomas Vermaelen maakt deze zomer waarschijnlijk een transfer. Onze landgenoot mg vertrekken bij FC Barcelona en mogelijk ligt de toekomst van Vermaelen in Turkijke.

Vermaelen werd deze week gelinkt aan Besiktas en de Turkse kampioen is volgens het Sportyou concreet. Besiktas zou namelijk van plan zijn om snel een bod uit te brengen op Vermaelen. De Zwarte Adelaars zouden hem naar verluidt voor vijf miljoen euro willen verlossen van zijn uitzichtsloze situatie in Spanje.

De 31-jarige Vermaelen trok in 2014 voor liefst 19 miljoen euro van Arsenal naar Barcelona. Mede door zware blessures kwam de Rode Duivel in drie seizoenen niet verder dan 21 optredens voor de Catalanen. Het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan AS Roma, maar ook in Italië speelde hij weinig vanwege een langdurige kwetsuur. Roma besloot de optie tot koop daarom niet te lichten. Vermaelen hoeft bij zijn terugkeer in Barcelona niet te rekenen op veel speeltijd, waardoor een transfer bespreekbaar is. Besiktas hoopt nu als eerste te profiteren van de situatie.