Nieuwe duels tussen Hasi en Preud'homme nog niet voor morgen

Nieuwe duels tussen Hasi en Preud'homme nog niet voor morgen

10-06-2017 14:50

Enkele weken geleden kondigde Michel Preud'homme zijn afscheid bij Club Brugge aan. De trainer wil het even zonder voetbal doen en een sabbatjaar inlassen. Toch hoopt PAOK Saloniki dat Preud'homme op zijn stappen terugkeert. 

Volgens het Griekse Forza hoopt PAOK Saloniki dat Preud'homme hun troepen onder handen neemt. PAOK nam onlangs afscheid van Vladan Ivic en is dus op zoek naar een nieuwe trainer. Volgens Forza sprak Preud'homme al met de Griekse topclub. Het zou opvallend zijn, moest Preud'homme ingaan op het voorstel, want enkele weken geleden klonk het nog uit zijn mond dat voetbal even niet moest in zijn leven. 

Naast Preud'homme zou PAOK ook nog denken aan Oscar Garcia en Razvan Lucescu als mogelijke opvolgers van Ivic. Het afgelopen seizoen eindigde PAOK tweede in Griekenland. Het eindigde achter Olympiakos, de nieuwe ploeg van Besnik Hasi. PAOK kon zich wel troosten met de Griekse beker.

Update 14:50u: Aan Het Laatste Nieuws laat Preud'homme weten dat hij niet naar PAOK trekt."Ik krijg onnoemlijk veel aanbiedingen - soms hele mooie - maar ik wijs iedereen met respect af. Ik wil echt tot rust komen."