'Anderlecht wacht niet op nieuwe trainer en verhoogt zijn bod'

'Anderlecht wacht niet op nieuwe trainer en verhoogt zijn bod'

Gepubliceerd: woensdag 14 juni 2017 om 11:35wo 14-06-2017 om 11:35

Het vertrek van Ivan Leko bij STVV brengt heel wat teweeg in het Belgische voetballandschap. Niet alleen heeft Club Brugge een nieuwe coach en zit STVV zonder. Maar ook Anderlecht krijgt nu te maken met gevolgen.

De Brusselaars tonen al een tijdje interesse in STVV-middenvelder Pieter Gerkens en willen hem maar al graag snel voorstellen. Volgens Het Belang van Limburg zal Anderlecht echter nog even moeten afwachten. Door het vertrek van Leko wil men bij STVV nog niet meteen praten over een vertrek van Gerkens.

"Dat dossier komt even on hold. We hebben nu andere katten te geselen", reageerde Philippe Bormans. Een streep door de rekening van René Weiler, die een grote fan is van de middenvelder. Anderlecht leek nochtans een stapje dichter te zijn bij de komst van Gerkens, zo haakte KV Oostende namelijk af. Nu STVV echter nog niet wil verkopen moet men bij RSCA vrezen dat er alsnog concurrentie komt.

Update 12/06 12.35: Bij STVV wil men Gerkens zeker niet voor een spotprijs laten gaan. De club wil de jackpot vangen voor de middenvelder. "Het klopt dat er een bod is gedaan, maar dat bod is door ons als onvoldoende beoordeeld", zegt Philippe Bormans aan TV Limburg. "We wachten dus op een nieuw bod. Ik denk dat Pieter nu op vakantie is en dat hij best wat rust neemt. Hij laat dit best over aan zijn zaakwaarnemer", klinkt het.

Update 14/06 om 11.35: Volgens Het Belang van Limburg wil René Weiler er Gerkens absoluut bij. Anderlecht heeft volgens die bron geen zin om te wachten op nieuwe STVV-trainer en verhoogde al zijn bod op de speler. Naast een transfersom wil Anderlecht ook enkele overbodige spelers in de deal betrekken. STVV bedankte al voor Sowah en Doumbia, maar in totaal laat Anderlecht veertien spelers gaan. STVV heeft dus keuze. 

Plaats een reactie

E.V +2736
zaterdag 10 juni 2017 om 09:46
Het is dus echt zo dat men in Limburg wat aan de trage kant is...2 zaken tegelijk afhandelen is niet zo gemakkelijk blijkt...lol
Vind ik leuk
zaterdag 10 juni 2017 om 10:10
Misschien datze even wachten om te zien wat de nieuwe coach denkt te gaan doen met Gerkens.
Vind ik leuk
dakcota +4524
zaterdag 10 juni 2017 om 12:02
Alsof een club als stvv zoiemand kan houden wetende dat rsca een bedrag op tafel legt dat stvv al heeft geaccepteerd
Vind ik leuk
zondag 11 juni 2017 om 10:28
Bij mijn weten is er nog niets geaccepteerd. De speler wil, de club mss ook maar nu nog ff wachten. Trouwens, Gerkens zijnde zou ik toch maar eens nadenken over die transfer. Kwestie van speelkansen bij RSCA..
Vind ik leuk
Prpldynmt +7067
woensdag 14 juni 2017 om 12:02
Met alle respect voor Gerkens, maar deze transfer zou volgens mij enkel dienen om het aantal Belgen op het wedstrijdbad op te krikken en de bank warm te houden. Voldoet (nog) niet om wekelijks in de basis te staan. Maar hopelijk bewijst hij mijn ongelijk als het effectief tot een transfer komt.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws