OFFICIEEL: Speler verkiest Cercle Brugge boven Club Brugge

  OFFICIEEL: Speler verkiest Cercle Brugge boven Club Brugge

  maandag 19 juni 2017 om 17:55

  Nu Club Brugge een nieuwe trainer heeft kan het ook volop werken aan de kern voor volgend seizoen. In doel is Ethan Horvath een zekerheid, maar wie met hem moet concurreren nog niet. Club Brugge denkt aan enkele verrassende opties.

  Het ziet er niet naar uit dat Ludovic Butelle zich zal neerleggen bij een rol als tweede keeper. Hij lijkt dus te gaan vertrekken, net zoals Sébastien Bruzzese. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De uitgeleende doelman zou alvast naar KV Kortrijk kunnen vertrekken.

  Omdat Club twee doelmannen ziet vertrekken, zoekt het ook naar één of twee vervangers. Om de nieuwe tweede doelman te worden denken de Bruggelingen aan Guillaume Hubert van Standard. Gesprekken zouden al gaande zijn, maar de vraagprijs van de Rouches ligt nog iets te hoog. Club Brugge toonde in het verleden al interesse, tot een akkoord kwam het toen ook niet. Hubert zou echter graag willen vertrekken bij Standard.

  Naast Hubert denkt Club nog aan een andere derde doelman. Opvallend genoeg denkt Club hiervoor aan de 23-jarige Miguel Van Damme. De doelman van Cercle Brugge is pas hersteld van leukemie en heeft al meer dan een jaar niet meer gevoetbald. Toch krijgt hij mogelijk een kans (als derde doelman) bij Club. Hij heeft zijn medische testen al afgelegd en kan door zijn aflopend contract gratis overgenomen worden.

  Update 12/06 om 10:15: Volgens Het Laatste Nieuws is Hubert overbodig bij Standard. Club Brugge wil hem graag overnemen, maar vangt voorlopig bot. Volgens de krant gooide Standard al twee aanbiedingen van Blauw-Zwart de vuilbak in.

  Update 16/06 om 20:00: Het Laatste Nieuws meldt dat Miguel Van Damme niet van plan is om naar Club Brugge te verhuizen. De doelman zou het bod van de Bruggelingen hebben afgewezen. Hij kiest voor een langer verblijf en contractverlenging bij Cercle Brugge.

  Update 19/06 om 17:55: Zoals verwacht heeft Van Damme zijn contract verlengd bij Cercle Brugge.  ISM International Sport Management laat weten dat de doelman twee jaar langer blijft bij de groen-zwarte kant van het Jan Breydelstadion.

  Plaats een reactie

  Zetterberg +5980
  maandag 12 juni 2017 om 10:35
  "Jakob Johansson is bij Club Brugge ook nog altijd in beeld om de nieuwe doelman te worden." citaat VP
  Ik dacht dat Johansson een middenvelder was, gaan ze die bij Brugge in het doel plaatsen?
  Vind ik leuk
  BVDS +980
  maandag 12 juni 2017 om 10:55
  Misschien komt MPH terug op zijn beslissing en blijft hij nog een jaartje met een nieuwe taakomschrijving: hij heeft toch keeperservaring... ;)
  Vind ik leuk
  Bart1999 +1468
  maandag 12 juni 2017 om 12:51
  Van bank naar bank. Gezonde ambitie van Hubert.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  OFFICIEEL: Speler verkiest Cercle Brugge boven Club Brugge