OFFICIEEL: Been doet in Cyprus een beroep op 'Genks' maatje van Vercauteren

OFFICIEEL: Been doet in Cyprus een beroep op 'Genks' maatje van Vercauteren

08-06-2017 16:45

Donderdag werd Besnik Hasi voorgesteld als de nieuwe trainer van Olympiakos. Hij neemt enkele oude bekenden met zich mee naar Griekenland. Enkele dagen geleden raakte dan weer bekend dat een andere ex-trainer van de Jupiler Pro League ook naar een buitenlandse topclub trekt. Mario Been staat vanaf nu aan het roer bij APOEL Nicosia. Ook hij neemt enkele bekenden mee. 

De Nederlander Damien Hertog (ooit jeugdopleidingen bij Feyenoord) en de Belg Bart Caubergh trekken immers mee naar Cyprus. Die eerste naam zal mogelijk geen belletje doen rinkelen, die van Caubergh wel. Caubergh was in het verleden immers aan de slag als conditietrainer bij KRC Genk. Frank Vercauteren nam hem als eerste onder zijn vleugels bij het A-team. Eerder zat Caubergh bij de Genkse jeugd. Daarna werkte hij in Limburg ook nog onder Been. Nu gaan de twee dus opnieuw samenwerken.

Caubergh heeft er al een indrukwekkende loopbaan opzitten. Samen met Vercauteren werkte hij onder andere oog nog bij Al jazira FC en FC Krylia Sovetov Samara, Ook was Iran even zijn wergever. Nu gaat hij dus aan de slag in Rusland.