Ik speelde hier met Anderlecht en zag hoe groot de club is

"Ik speelde hier met Anderlecht en zag hoe groot de club is"

08-06-2017 16:05
1

Besnik Hasi is niet langer werkloos. Donderdag tekende hij een contract bij Olympiakos. Hasi is in de wolken met zijn nieuwe club. De trainer weet ook al wat hem te doen staat, de Grieken in de groepsfase van de Champions League brengen.

"Ik kom met veel ambitie naar hier", zegt Hasi tegenover Sportwereld. "We willen ons kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League." Met Legia Warschau overleefde Hasi eerder de kwalificaties. "De club heeft me erbij gehaald omdat ik ervaring heb in zo'n kwalificaties.. Mijn ervaring als trainer én speler op Champions League-niveau was een pluspunt voor de club."

Hasi was blij toen Olympiakos hem vroeg. "Ik ben blij om deel uit te maken van deze club. Ik heb hier al twee keer gespeeld met Anderlecht en twee keer zag ik hoe groot deze club is. En telkens was ik onder de indruk van de sfeer in de tribunes. Het was zelfs in die mate dat mijn spelers voor de wedstrijd schrik kregen om hier te spelen. Ik hoop dat volgend seizoen bij elke thuismatch te mogen zien."