'City-goalie kan pikante overstap naar Chelsea maken; middenvelder in de verkoop'

'City-goalie kan pikante overstap naar Chelsea maken; middenvelder in de verkoop'

08-06-2017 08:42

Willy Caballero kan de overstap maken naar Chelsea. De doelman vertrekt deze zomer bij Manchester City en nu blijkt de kersverse landskampioen interesse te hebben.

Dat meldt The Times. De 35-jarige goalie zou op zijn beurt ook wel geïnteresseerd zijn in een transfer naar Londen. Het gepromoveerde Newcastle United wil Caballero ook aantrekken, maar de routinier wordt liever tweede doelman achter Thibaut Courtois bij Chelsea. City heeft met Ederson inmiddels al een nieuwe keeper aangetrokken. De Braziliaanse doelman werd afgelopen week voor een recordbedrag van veertig miljoen euro overgenomen van Benfica.

Ondertussen heeft hetzelfde Manchester City Fabian Delph in de etalage gezet, weet The Telegraph. Manager Pep Guardiola zit niet meer te wachten op de middenvelder, die nog een contract heeft tot medio 2020. City verlangt een slordige veertien miljoen euro voor Delph. Stoke City en West Bromwich Albion hebben inmiddels navraag gedaan naar Delph. De clubs zijn geschrokken van de vraagprijs, weet The Telegraph.