'Southampton eist na vernedering liefst 86 miljoen euro voor Van Dijk'

'Southampton eist na vernedering liefst 86 miljoen euro voor Van Dijk'

07-06-2017 23:45

Na de excuses en het afhaken van Liverpool doet Southampton er alles aan om Virgil van Dijk binnenboord te houden. The Saints hebben de vraagprijs opgeschroefd naar een duizelingwekkend bedrag.

Verschillende tabloids in Engeland, waaronder The Mirror, schrijven dat Southampton vastberaden is om Van Dijk te behouden. Waar aanvankelijk werd gesproken over een vraagprijs van rond de zestig miljoen euro, lijkt dat bedrag de komende weken alleen maar hoger te worden. Southampton zou sinds woensdag liefst 86 miljoen euro eisen.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat een Premier League-club wil voldoen aan de nieuwe vraagprijs. Na het afhaken van Liverpool zouden Manchester United, Chelsea en vooral Manchester City weer kansen zien op de komst van Van Dijk, maar die hoop wil Southampton snel de kop indrukken.

Southampton is naar het schijnt op oorlogspad, want The Mirror meldt ook dat de club niet van plan is om het onderzoek van de Premier League naar Liverpool te laten vallen. The Reds verrasten woensdagavond door in een publiek statement excuses aan te bieden.