Sterkhouder wil niet weg bij Anderlecht: Heb de juiste keuze gemaakt

Sterkhouder wil niet weg bij Anderlecht: "Heb de juiste keuze gemaakt"

07-06-2017 22:10
2

Landskampioen Anderlecht beleeft drukke tijden deze transferperiode. Veel spelers zijn grof wild op de transfermarkt, maar Manager Herman Van Holsbeeck hoopt zo veel mogelijk sterkhouders in Anderlecht te houden. De Roemeen Alexandru Chipciu heeft alvast goed nieuws voor RSCA.

De Roemeen wordt gelinkt aan een overstap naar de Primera Division. Vooral Real Betis zou concrete interesse vertonen, maar Chipciu is echter niet van plan om Anderlecht te verlaten. "Ik denk dat ik bij Anderlecht zal blijven. Ik ben niet geïnteresseerd in de geruchten over mijn persoon. Ik sprak ook met de voorzitter en hadden het over Champions League-voetbal. Dat wil ik niet aan mij laten voorbijgaan. Met Anderlecht heb ik de juiste keuze gemaakt", klinkt het bij het Roemeense medium Prosport.

Chipciu beleefde een sterk seizoen in Brussel. De Roemeen werd vorige zomer weggeplukt in zijn thuisland bij Steaua Boekarest. De rechterflankspeler knokte zich al snel in de basis en mocht in zijn eerste seizoen meteen de landstitel vieren. Chipciu ziet dan ook nog een mooie toekomst bij de club.