Agent compleet verrast door berichten: ''Hij is niet op weg naar Anderlecht''

Agent compleet verrast door berichten: ''Hij is niet op weg naar Anderlecht''

07-06-2017 11:15

Anderlecht zou zich volgens bronnen uit Nigeria op korte termijn versterken met de Nigeriaanse jeugdinternational Ifeanyi Matthew. Dit wordt echter stellig ontkend door zijn zaakwaarnemer.

Volgens de bronnen zouden zowel Anderlecht en Club Brugge in de race zijn voor de 20-jarige middenvelder. Own Goal Nigeria meldde echter via een bron dicht bij de agent dat Anderlecht de meeste kans zou maken op zijn handtekening. Het zou een kwestie van tijd zijn voordat hij bij paars-wit zou worden gepresenteerd. Een presentatie kan nog wel even op zich laten wachten.

Zaakwaarnemer Atta Aneke heeft namelijk laten weten dat er op dit momenteel helemaal geen sprake is van een transfer voor Matthew. "Hij is goed genoeg om voor Anderlecht te spelen, maar op dit moment is hij met geen enkel team in gesprek", laat de belangenbehartiger weten aan de website Own Goal Nigeria. "Ik heb het nieuws ook gelezen en ik vertel je dat het niet klopt'', spreekt Aneke duidelijke taal. Matthew staat onder contract bij het Noorse Lilleström SK, waar hij nog een contract heeft tot medio 2020.