Lijst met opties wordt langer en langer voor Rode Duivel

Lijst met opties wordt langer en langer voor Rode Duivel

07-06-2017 10:54

De kans op een vertrek van Michy Batshuayi bij Chelsea wordt met de dag groter. Het rijtje clubs dat hem tijdelijk over wil nemen blijft ook maar groeien.

Batshuayi was in zijn eerste seizoen bij Chelsea tweede keus achter Diego Costa, waardoor hij het voornamelijk moest doen met korte invalbeurten. Onze landgenoot heeft al duidelijk uitgesproken dat hij niet nog zo'n seizoen wil meemaken bij The Blues. Nu Romelu Lukaku ook nog eens op de weg terug naar Chelsea is, lijkt een uitleenbeurt de beste optie voor Batshuayi.

De Rode Duivel heeft de clubs in dat geval voor het uitkiezen. Er is namelijk interesse vanuit drie topcompetities. Zo mocht het Spaanse Sevilla dinsdag nog aan het rijtje worden toegevoegd. Ex-club Olympique Marseille hoopt hem ook een seizoen terug te halen, maar de Fransen hebben in eigen land naar verluidt concurrentie van AS Monaco.

The Chronicle schrijft woensdag dat promovendus Newcastle United zich voor de rentree in de Premier League graag met Batshuayi wil versterken. Daarmee worden ook The Magpies serieuzer. Eerder werd de spits ook al in verband gebracht met West Ham United. Batshuayi heeft voldoende opties en de lijst met belangstellenden wordt zo langer en langer.