Update: 'Spaanse promovendus wil Anderlecht verlossen van floptransfer'

Update: 'Spaanse promovendus wil Anderlecht verlossen van floptransfer'

06-06-2017 20:05
1

Anderlecht moet komende zomer afscheid nemen van Diego Capel. De Spanjaard heeft besloten om niet bij paars-wit te blijven. Hij keert terug naar zijn thuisland Spanje.

De flankspeler bevestigde tegenover Marca dat hij vertrekt bij de Brusselaars. "Volgend seizoen speel ik weer in Spanje. Ik heb echt zin om terug te keren, iets waar ik al een lange tijd mee speel. Het is tijd om terug te keren met alle ervaring van de voorbije zes jaar", klonk het duidelijk.

Een onvergetelijke passage is het niet geweest. Capel kon amper indruk maken en kreeg naar het einde toe amper nog speelminuten. Toch blikt hij tevreden terug op zijn periode. "Ik ben erg blij om deel te hebben mogen uitmaken van deze mooie club. Anderlecht is het belangrijkste team in België en ik was onder de indruk van zijn grootsheid. Ik ben zeer trots hiervan een onderdeel te zijn geweest", besluit hij.

Update 20.05: Volgens Periodista toont de Spaanse promovendus Leganés belangstelling om Capel weg te plukken bij Anderlecht. De club promoveerde afgelopen seizoen voor de eerste keer in zijn bestaan naar de Primera Division en is op zoek naar ervaren spelers om volgend jaar het behoud veilig te stellen.