'Balotelli wel, geen Tielemans in oefenpartij voor Belgische topclub'

'Balotelli wel, geen Tielemans in oefenpartij voor Belgische topclub'

06-06-2017 21:08
1

Youri Tielemans werd enkele weken geleden door AS Monaco overgenomen van RSC Anderlecht. De middenvelder komt binnenkort in actie met de Rode Duivels in België, maar daarna zal hij snel opnieuw in België aan het werk te zien zijn.

De kans is namelijk groot dat de twintigjarige middenvelder in de zomermaanden met zijn nieuwe ploegmaats naar België trekt. Volgens Stefan Smet van Het Nieuwsblad wil AA Gent een oefenwedstrijd plannen tegen AS Monaco. Als de veiligheidsdiensten groen licht geven, kan de wedstrijd in de Ghelamco Arena doorgaan.

Wanneer de wedstrijden zullen gespeeld worden is nog niet duidelijk. Die worden later nog bekend gemaakt. De Franse landskampioen is overigens niet de enige Franse ploeg waartegen Gent een oefenwedstrijd wil spelen. Ook Nice, de nummer drie in de Ligue 1, wordt genoemd als tegenstander.

Update 06/06 21u08: Het ziet ernaar uit dat Tielemans dan toch niet terugkeert naar België voor een oefenwedstrijd. De partij tegen Monaco zou volgens Stefan Smet van Het Nieuwsblad niet doorgaan. De partij tegen Nice vindt wel nog steeds plaats.