OFFICIEEL: Hasi heeft zijn nieuwe job gevonden

OFFICIEEL: Hasi heeft zijn nieuwe job gevonden

08-06-2017 14:15

Besnik Hasi zal niet in België aan de slag gaan. Hij werd genoemd bij onder andere Antwerp FC en KV Kortrijk, maar trekt verrassend naar Griekenland. Daar krijgt hij een kans bij de Griekse topclub Olympiakos.

Berichten uit Kosovo en Griekenland, meer bepaald van SDNA melden dat Olympiakos een akkoord heeft bereikt met Besnik Hasi. De voormalige coach van Anderlecht en Legia Warschau zou maandag al worden voorgesteld als de nieuwe trainer van de Griekse topclub.

Onder andere Razvan Lucescu en de Portugees Pedro Martins stonden ook op het lijstje om coach van Olympiakos te worden, maar Hasi krijgt dan toch de job aangeboden. Hasi leek terug op weg naar België en werd de laatste weken zelfs gespot in de tribunes van verschillende Belgische clubs. Antwerp werd genoemd als een mogelijke bestemming, maar hij trekt verrassend genoeg naar Olympiakos.

Update 05/06 om 11:06u: Volgens Jan Mosselmans van Eleven Sports tekent Hasi maandag zijn contract bij Olympiakos. De voormalig trainer van Anderlecht neemt volgens Mosselmans ook Bart Meert met zich mee. Dat is niet verwonderlijk, want Hasi deed al een beroep op de video-analist bij Anderlecht en bij Legia Warschau. 

Update 08/06 om 14:15u: Hasi is nu ook officieel voorgesteld als nieuwe trainer, hij wordt officieel voorgesteld door de Griekse club.