Ex-goudhaantje Club kent sportief weinig succes, maar wel veel geluk in de liefde

Ex-goudhaantje Club kent sportief weinig succes, maar wel veel geluk in de liefde

03-06-2017 19:20

Maxime Lestienne is in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Kiara Vanlerberghe. Het bruidspaar wist iedereen te verrassen met het nieuws.

De 24-jarige Lestienne en zijn kersverse vrouw poseren op Instagram met hun trouwringen. Het koppel heeft samen al een dochtertje van twee jaar oud. Het meisje werd geboren in Italië, toen Lestienne nog voor Genoa speelde. Hij staat nu onder contract bij Rubin Kazan, maar onze landgenoot heeft het daar zeer moeilijk. Lestienne en zijn vrouw kochten dit jaar al een huis in Moorslede, dus wellicht denkt de flankspeler aan een terugkeer.

Lestienne lijkt alvast niet op het eerste plan te komen bij Kazan. Dit seizoen kwam hij slechts dertien keer in actie, waarin de voormalige smaakmaker van Club Brugge goed was voor drie treffers. Er kwamen vanuit Rusland ook negatieve berichten over zijn houding. Kazan legde liefst tien miljoen euro voor de onvoorspelbare aanvaller op tafel, maar mogelijk mag hij na amper één seizoen weer verkassen. In de liefde kent hij dus alvast wel het nodige geluk.