OFFICIEEL: KV Oostende heeft weer beet en pakt uit met Dimata 2.0

OFFICIEEL: KV Oostende heeft weer beet en pakt uit met Dimata 2.0

03-06-2017 15:48
1

KV Oostende heeft weer eens toegeslagen op de transfermarkt. Het trok Ibrahima Bah aan. De achttienjarige aanvaller komt over van Standard. Daardoor is de link naar  Landry Dimata snel gelegd.

Bij KV Oostende tekende Bah een contract voor drie seizoenen. Dat laten de Kustboys weten via de officiële kanalen. 'Ibrahima Bah is met zijn 1.73 m een pocketspits die werd opgeleid in de Luikse jeugdacademie. Hij viel in de jeugdreeksen op dankzij zijn torinstinct. Zo scoorde hij bij de U16 van Standard 22 goals, wat hem op zijn zestiende al zijn eerste profcontract opleverde.'

'Bah heeft Guinese roots, maar speelde al bij verscheidene jeugdploegen van onze Rode Duivels. Hij maakte afgelopen seizoen deel uit van de A-kern van Standard en viel één keer in. Eén jaar na Landry Dimata hoopt ook Ibrahima Bah zijn carrière te lanceren bij KVO.

Dimata kreeg ook geen kans bij Standard en trok daarom naar de kust. Bij KV Oostende was hij het afgelopen seizoen meer dan op dreef. Hij scoorde de ene na de andere goal en is nu vele miljoenen waard. Gaat Bah straks dezelfde weg op?