OFFICIEEL: Waasland-Beveren kondigt komst Japanse international aan

OFFICIEEL: Waasland-Beveren kondigt komst Japanse international aan

06-06-2017 16:51
1

Waasland-Beveren heeft een zeer moeilijk seizoen achter de rug en dus wordt er weer de nodige actie op de transfermarkt verwacht van de eersteklasser. De Waaslanders zouden komende zomer uit willen pakken met een Japanse international.

Poolse bronnen beweren dat Waasland-Beveren interesse heeft in Ryota Morioka, die momenteel onder contract staat bij Slask Wroclaw. De aanvallende middenvelder kende een sterk seizoen bij de middenmotor. Morioka was namelijk goed voor liefst 8 goals en 8 assists tijdens 36 optredens in de competitie. 

De tweevoudig international heeft nog een contract voor één seizoen, waardoor Waasland-Beveren wel een transfersom voor hem op tafel moet leggen. Naar verluidt moet Morioka, die ooit ook in beeld was bij Lokeren, een kwart miljoen euro kosten. Waasland-Beveren zou echter ook nog hopen op de komst van Thomas Buffel. De 36-jarige routinier zal na enige bedenktijd een besluit nemen over zijn toekomst bij Racing Genk.

Update 06/06 om 09:30u: De kans is zeer groot dat Morioka dra een speler van Waasland-Beveren is. Volgens Mich Vergauwen van Het Laatste Nieuws legt de middenvelder dinsdag zijn fysieke testen af op de Freethiel. Zijn die goed, dan kan Morioka een contract van drie seizoenen tekenen bij Waasland-Beveren.

Update 06/06 om 15:35u: De Japanner maakte ook indruk op de testen van Waasland-Beveren. Mich Vergauwen van Het Laatste Nieuws meldt dat de middenvelder woensdag zijn handtekening zal zetten onder het driejarig contract.

Update 06/06 16:51u: De transfer van Morioka is sneller dan verwacht afgerond. Waasland-Beveren kondigde de komst van de Japanner dinsdagmiddag al aan. Hij zette zijn handtekening onder een driejarig contract bij de club.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie