Update: 'Speler van drie miljoen twijfelt nog over mooi aanbod van Anderlecht'

Update: 'Speler van drie miljoen twijfelt nog over mooi aanbod van Anderlecht'

06-06-2017 09:25
7

RSC Anderlecht heeft met Sven Kums al een eerste aanwinst beet. Het hoopt snel de transfer van Clinton Mata te kunnen afronden, al twijfelt de rechtsachter nog.

RTBF meldt dat Anderlecht een vijfjarig contract heeft klaarliggen voor de Angolees. Ook Charleroi lijkt te beseffen dat de rechtsachter wil vertrekken bij de club. Mata twijfelt echter nog over zijn bestemming. Anderlecht, of toch het buitenland?

Er zouden namelijk nog drie buitenlandse teams Mata graag willen aantrekken. Meer bepaald Crystal Palace, Newcastle United en Olympique Marseille denken aan Mata. De rechtsachter moet nu een keuze maken. Bij Anderlecht kan hij de Champions League in, maar een buitenlandse competitie zoals de Premier League of de Ligue 1 is bijzonder aanlokkelijk.

Bij Anderlecht moet Mata de concurrentie aangaan met Andy Najar (die mogelijk in de wintertransferperiode of volgend seizoen vertrekt) en Dennis Appiah.

Update 06/06 om 09:25u: Het Laatste Nieuws bevestigt dat Anderlecht Mata kost was kost wil. Anderlecht bood Charleroi circa drie miljoen euro. De rechtsachter heeft echter nog altijd geen keuze gemaakt. Hij overweegt het vijfjarig contract van Anderlecht, maar blijft ook de kat uit de boom kijken. Mata droomt stiekem nog van een buitenlandse club.