Voetballiefhebber weet waar hij aan toe is, VIER geeft info over opvolger Stadion

Voetballiefhebber weet waar hij aan toe is, VIER geeft info over opvolger Stadion

01-06-2017 23:32
3

De voetbalfans kunnen vanaf volgend seizoen terecht bij VIER voor de samenvattingen van de wedstrijden uit de Jupiler Pro League. Dat werd begin mei al bekendgemaakt. De zender heeft donderdagavond meer uitleg gegeven over de plannen.

Vanaf vrijdag 28 juli kan de kijker terecht bij Sports Late Night. Dat betekent elke vrijdag, zaterdag en zondag samenvattingen van de voetbalwedstrijden uit de Jupiler Pro League van die dag. Gilles De Coster of Bart Raes zal het programma presenteren. Geert De Vlieger is als vaste analist op post. Raes presenteerde in het verleden al de Vtm-programma's Goal en Stadion, terwijl De Coster bij het publiek vooral bekend is als presentator van De Mol.

Wie de wedstrijden uit de Belgische competitie live wil bekijken, kan zoals de afgelopen jaren terecht bij Sporting Telenet en Proximus 11. Op maandagavond kan u nog steeds afstemmen op Canvas voor uw wekelijkse portie Extra Time met Frank Raes. Wat er zal gebeuren met het Stadion is voorlopig nog niet geweten. Afgelopen woensdag was het Vtm-programma met presentator Tom Coninx voor de laatste keer dit seizoen op de buis, maar Medialaan verklaarde al dat het niet van plan is de show af te voeren.