Ik snap nog steeds niet goed waarom hij zo lang bij Anderlecht is gebleven

"Ik snap nog steeds niet goed waarom hij zo lang bij Anderlecht is gebleven"

01-06-2017 17:09
1

Voor Lucas Biglia zit het Romeins avontuur er mogelijk op. De kapitein van Lazio Roma lijkt naar AC Milan te gaan verkassen. Zo neemt hij voor de tweede keer afscheid van Jordan Lukaku, waar hij nog mee samengespeeld heeft bij Anderlecht.

"Hij is niet veranderd vergeleken met zijn periode bij Anderlecht. Het blijft een fantastische leider. Alleen al door zijn aanwezigheid stelt hij je gerust. Naast het veld patrouilleert hij altijd een beetje", zegt Lukaku in

"Met iedereen een praatje slaan, babbelen met de staf om te zien hoe ze de wedstrijd voorbereiden. Hij is sterker dan destijds bij Anderlecht, maar ik blijf hem zeggen dat hij niet het maximale uit zijn carrière haalt", klinkt het.

De Argentijn bleef lange tijd bij Anderlecht. Ook bij Lazio speelt hij al jaren, maar volgens Lukaku kan Biglia een hoger niveau aan. "Zijn probleem is dat hij te trouw is aan zijn club. Bij Anderlecht is hij een eeuwigheid gebleven, ik snap nog steeds niet goed waarom. Dat heeft zijn doorbraak in de nationale ploeg vertraagd", aldus Lukaku.