Gent krijgt opdoffer: “Ik wil alleen naar Club Brugge”

Gent krijgt opdoffer: “Ik wil alleen naar Club Brugge”

30-05-2017 07:15
7

KAA Gent leek maandag een grote stap te hebben gezet richting de transfer van Jordi Vanlerberghe. Het zag zijn bod geaccepteerd worden door KV Mechelen en kreeg de toestemming met de speler te onderhandelen. Eén probleempje: de speler zelf wil niet met Gent praten.

"Ik wil alleen naar Club Brugge. En dat weten ze in Mechelen ook", is Vanlerberghe heel duidelijk in Het Nieuwsblad. "Een tijdje geleden heb ik de belofte gekregen dat ze openstonden voor een transfer, en dat ik - als de interesse ernstig was - kon kiezen waar ik naartoe wou. Ik heb duidelijk gemaakt dat dat Brugge was."

Maar Malinwa vond het bod van de Bruggelingen niet voldoende. Dat van Gent kon de club wel bekoren. "Nu lees ik plots dat ze een akkoord hebben met Gent. Ik heb niks tegen de Buffalo's, maar iedereen heeft een persoonlijke voorkeur. Club is al een paar maanden concreet, nam in de winter al contact op met KV en heeft een duidelijk sportief plan waarvoor ik wil kiezen."

Vanlerberghe is dan ook niet van plan om met Gent om de tafel te gaan zitten. Het is Club Brugge of blijven. "Ik begrijp dat de club een correcte vergoeding verwacht, maar ik heb een duidelijke keuze en die is Club Brugge. Ik vertrouw erop dat we er toch nog kunnen uitkomen. Zo niet, dan bereid ik me voor op een nieuw seizoen met KV Mechelen", besluit hij. Bij Gent hopen ze hem alsnog rond de tafel te krijgen.