Droomtransfer van Lukaku op de helling: Niet geïnteresseerd

Droomtransfer van Lukaku op de helling: "Niet geïnteresseerd"

28-05-2017 08:15

Diego Costa wil Chelsea alleen verlaten voor Atlético Madrid. Dat is een streep door de rekening van Tianjin Quanjian, de Chinese club waarmee de spits veelvuldig in verband wordt gebracht.

Costa is gelukkig bij Chelsea, zegt hij. "Ik verlaat Chelsea alleen voor Atlético", citeert The Daily Mail hem "Als dat niet gebeurt, blijf ik hier. Ik ben niet geïnteresseerd in andere clubs."

De Spanjaard deed die uitspraak zaterdag na de verloren FA Cup-finale van Chelsea tegen Arsenal (2-1). Mogelijk raakt Atlético geïnteresseerd wanneer Antoine Griezmann vertrekt uit Madrid. "Ik heb een contract en ben niet van plan te vertrekken."

Wel houdt Costa een slag om de arm. "Wanneer de zaken hier veranderen en ik minder kansen krijg omdat de coach voor een andere spits kiest, weet ik dat ik moet vertrekken." De 28-jarige Costa speelde in het verleden een groot deel van zijn loopbaan bij Atlético, waar hij zijn doorbraak beleefde.

Lukaku?
Dit is natuurlijk geen goed nieuws voor Romelu Lukaku, die de vervanger had moeten worden van Costa. De vraag is nu of Chelsea echt een monsterbedrag wil spenderen aan iemand die mogelijk op de bank gaat zitten.