Gent-fans zetten alles op alles voor een terugkeer van Kums

Gent-fans zetten alles op alles voor een terugkeer van Kums

Gepubliceerd: zaterdag 27 mei 2017 om 20:10za 27-05-2017 om 20:10

De kans is niet onbestaande dat Sven Kums na amper een seizoen terugkeert naar de Jupiler Pro League. Na een moeilijk seizoen bij Udinese hengelen Anderlecht en KAA Gent naar zijn diensten. Paars-wit lijkt in pole position te liggen, maar de fans van de Buffalo's willen Kums koste wat het kost overhalen om voor Gent te kiezen.

Daarom pakken zij op Twitter uit met een charmeoffensief om hun voormalige kapitein te paaien. Met de hashtag #Svencomehome willen ze de middenvelder overtuigen om terug te keren naar de Ghelamco Arena. Met de Buffalo's werd Kums kampioen en werd hij verkozen tot Gouden Schoen. "Je weet wat je aan de fans hebt, aan de ploeg en zelfs aan de trainer. We verwachten je thuis", klinkt het onder meer.

Of het genoeg is om de speler te overtuigen, moet nog blijken. Het voormalige jeugdproduct van Anderlecht heeft met beide clubs al gesproken en Gent wil financieel even ver gaan als de Brusselaars. De kersverse landskampioen heeft met de Champions League wel een heel belangrijke troef achter de hand.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Moet Kums terugkeren naar België?

(938 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws