OPSTELLING: Deze 22 namen beginnen aan beladen derby van Limburg!

OPSTELLING: Deze 22 namen beginnen aan beladen derby van Limburg!

27-05-2017 19:48

De Limburgse derby tussen Racing Genk en Sint-Truiden is altijd een duel om naar uit te kijken. Dit keer is de inzet extra hoog. In een rechtstreeks duel wordt er bepaald wie er tegen KV Oostende mag gaan strijden om het laatste Europese ticket. De 22 namen staan aan de aftrap in de Luminus Arena.

Racing Genk was een klasse apart in poule B van Play-Off 2. De mannen van Albert Stuivenberg bleven met acht overwinning en twee remises ongeslagen. De Nederlandse coach kon het zich dan ook veroorloven om veel te rouleren met zijn spelers. Stuivenberg kiest uiteraard nu voor zijn sterkste elf. Zo keren in vergelijking met het 1-1 gelijkspel tegen Lokeren liefst zes gezichten terug in de basis.

STVV wist op zeer sensationele wijze deze finale te bereiken. De Kanaries verpulverden concurrent KV Mechelen met liefst 7-0. Trainer Ivan Leko heeft zijn team ondanks deze fantastische overwinning op twee plaatsen gewijzijgd. Mamadou Bagayoko en Alexis De Sart verhuizen naar de bank. Hun plaatsen worden ingenomen door Steven De Petter en Damien Dussaut.