Wenger slaat keihard terug: 'Een schande, ik zal dat nooit accepteren'

Wenger slaat keihard terug: 'Een schande, ik zal dat nooit accepteren'

27-05-2017 17:10

Arsène Wenger vindt dat hij dit seizoen respectloos is behandeld door een groot aantal fans van Arsenal. De Franse manager vertelt dat zaterdag voor de camera van de BBC. Een deel van de achterban van The Gunners wil Wenger liever vandaag dan morgen zien vertrekken. 

In het stadion van Arsenal zijn regelmatig spandoeken met 'Wenger Out' te zien. Het doet de 67-jarige Fransman pijn om te zien hoe hij door sommigen behandeld wordt. "Ik heb geen moeite met kritiek, dat hoort bij deze baan, maar ik denk wel dat er een verschil is tussen kritiek krijgen en op een onmenselijke manier behandeld worden."

"Het gebrek aan respect dat door sommige mensen getoond wordt, vind ik een schande. Ik zal dat nooit accepteren en ook nooit vergeten", vervolgt Le Professeur, die al sinds 1996 aan het roer staat in Noord-Londen. 

"Het gedrag dat een aantal mensen dit seizoen vertoond heeft, doet pijn. Het gaat niet eens zozeer om mij persoonlijk, maar ook om het imago van de club." Arsenal en Wenger krijgen zaterdagavond de kans om een hoofdprijs in de wacht te slepen. Chelsea is op Wembley (18u30 uur) de tegenstander in de FA Cup-finale.