Raiola slaat hard terug na Donnarumma-verhaal: Proberen oorlog te creëren

Raiola slaat hard terug na Donnarumma-verhaal: "Proberen oorlog te creëren"

27-05-2017 14:51

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft fel gereageerd op berichtgeving in Engelse media dat AC Milan overweegt om Gianluigi Donarumma heel volgend seizoen op de tribune te zetten. Dit vanwege de moeizaam lopende onderhandelingen over het verlengen van zijn volgend jaar aflopende contract.

Volgens Raiola is de media op oorlog uit. "Niemand heeft gezegd dat Gigio niet wil verlengen bij Milan", zegt de zaakwaarnemer tegen Radio Deejay. "Ik denk niet dat de directeuren hebben gezegd dat ze hem op de tribune willen zetten. Ik denk dat de media proberen oorlog te creëren tussen mij en Milan."

Raiola zou een voorstel van 3,5 miljoen euro salaris per jaar hebben afgewezen omdat Manchester City en Manchester United betere deals zouden hebben. "Dit is een moeilijke situatie", stelt Raiola. "Ik moet de belangen van Donnarumma behartigen zonder dat ik me laat beïnvloeden door het publiek en journalisten. Ik moet de beste oplossing voor hem vinden. Maar het is nog vroeg om over Donnarumma's toekomst te besluiten. Waarom zou dat moeten, anderhalf jaar voor het aflopen van ijn contract?", aldus Raiola.