'AC Milan is Raiola-spelletjes beu: Donnarumma mogelijk de klos'

'AC Milan is Raiola-spelletjes beu: Donnarumma mogelijk de klos'

27-05-2017 13:00

AC Milan is helemaal klaar met de spelletjes van Mino Raiola en zijn cliënt Gianluigi Donnarumma. De Serie A-grootmacht eist dat Donnarumma vóór 30 juni een nieuw contract signeert in Milaan. Doet hij dat niet, dan zit het supertalent komend seizoen op de bank. 

Sportkranten Corriere dello Sport en Tuttosport schrijven dat zaterdag. Raiola is al maanden met de clubleiding van Milan in gesprek over een nieuwe verbintenis. Momenteel verdient Donnarumma zo'n 300.000 euro per jaar. Raiola vraagt minimaal drie miljoen, een vertienvoudiging. 

De gesprekken tussen beide partijen zitten inmiddels muurvast en Milan zou de hele gang van zaken zó beu zijn, dat Donnarumma nu een deadline te horen heeft gekregen. Valt er komend maand géén beslissing over zijn sportieve toekomst, dan dreigt een een plek op de bank voor de achttienjarige doelman. 

Op de achtergrond houden tal van Europese topclubs de situatie van Donnarumma nauwlettend in de gaten. Real Madrid, Manchester United en Manchester City worden gelinkt aan de drievoudig international. Raiola heeft Milan al meermaals laten weten dat clubs in de rij staan voor zijn cliënt.